Loading

Öğr. Gör.

Hüseyin DURAN

Pamukova Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme Bölümü

İletişim

hduran@subu.edu.tr

(264) 616 07 93

Güncellenme Tarihi : 21-11-2024 11:08

ULUSAL :
1
Altıntop Dilim Konservesi Üretiminde Dilim Zarının Pektolitik ve Sellülotik Enzimlerle Uzaklaştırılması
KOLA OSMAN,CURA EMİNE,DURAN HÜSEYİN,ALTAN ALİ , SAÜ Fen Bilimleri Dergisi, 2012
Ulusal   Hakemli   Endekste taranmıyor   Özgün Makale
ULUSLARARASI :
1
Effect of thermal processing on carotenoids of some orange juices
BOZKIR HAMZA,KOLA OSMAN,DURAN HÜSEYİN,ŞİMŞEK MERVE,KELEBEK HAŞİM , Journal of Food Agriculture & Environment, 2015
Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale
2
Fatty Acid Profile Determination of Cold Pressed Oil of Some Nut Fruits
KOLA OSMAN,DURAN HÜSEYİN,ÖZER MEHMET SERTAÇ,FENERCİOĞLU HASAN , Rivista Italiana delle Sostanze Grasse, 2015
Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale
3
HPLC Determination of Carotenoid Organic Acid and Sugar Content in Pepino Solanum muricatum Fruit During the Ripening Period
KOLA OSMAN,ŞİMŞEK MERVE,DURAN HÜSEYİN,BOZKIR HAMZA , Chemistry of Natural Compounds, 2015
Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale
4
Acrylamide content of some Turkish traditional desserts
ÖZER MEHMET SERTAÇ,KOLA OSMAN,ALTAN ADİL,DURAN HÜSEYİN,ZORLUGENÇ BÜLENT , Journal of Food Agriculture & Environment, 2012
Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale
5
Effects of buckwheat flour combining phospholipase or DATEM on dough properties
ÖZER MEHMET SERTAÇ,KOLA OSMAN,DURAN HÜSEYİN , Journal of Food Agriculture & Environment, 2010
Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale
6
Removal of limonin bitterness by treatment of ion exchange and adsorbent resins
KOLA OSMAN,KAYA CEMAL,DURAN HÜSEYİN,ALTAN ALİ , Food Science and Biotechnology, 2010
Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale
ULUSAL :
1
Vakumlu Mikrodalga Kurutucu Sistemi ile Ayva Dilimlerinin Kurutulması ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı
:
1
Adapazarı nda yetiştirilen bazı fındıklardan elde edilen yağların fiziksel ve kimyasal özellikleri
DİĞER, Tamamlandı
2
Stevia Rebudiana Yaprakalrından Ekstrakte Edilen Stevioside ile Rebausioside A nin meyveli ve gazlı içeceklerde Kullanımı
DİĞER, Tamamlandı
ÖNLİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Saati :3
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : STAJ, Saati :2
4
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :2
5
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
6
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3
7
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3
8
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Saati :5
9
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
10
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Saati :3
11
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :2
12
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
13
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3
14
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3
15
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
16
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Saati :3
17
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
18
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3
19
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3
20
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : BESLENME VE DİYET, Saati :3
21
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
22
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Saati :3
23
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ 1, Saati :3
24
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Saati :3
25
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :2
26
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :2
27
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
28
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3
29
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
30
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :4
31
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
32
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
33
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3
34
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3
35
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3
36
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
37
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8
38
Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ UYGULAMASI, Saati :10
39
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
40
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
41
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :4
42
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3
43
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
44
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
45
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3
46
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3
47
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3
48
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
49
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8
50
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ UYGULAMASI, Saati :10
51
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
52
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
53
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
54
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3
55
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3
56
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3
57
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3
58
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8
59
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ UYGULAMASI, Saati :22
60
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
61
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
62
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
63
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
64
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
65
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3
66
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3
67
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3
68
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3
69
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE 1, Saati :3
70
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI, Saati :2
71
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
72
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8
73
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ UYGULAMASI, Saati :22
74
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : BESLENME VE DİYET, Saati :2
75
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
76
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : BİYOLOJİ, Saati :3
77
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : KALİTE SİSTEMLERİ VE YÖNETİMİ, Saati :3
78
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :8
79
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ UYGULAMALAR, Saati :22
80
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİNDE KALİTE, Saati :3
81
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
82
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
83
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
84
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3
85
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
86
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3
87
Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI, Saati :2
88
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : BESLENME VE DİYET, Saati :2
89
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
90
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİNDE KALİTE, Saati :3
91
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : KALİTE SİSTEMLERİ VE YÖNETİMİ, Saati :3
92
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
93
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ UYGULAMALAR, Saati :22
94
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİNDE KALİTE, Saati :3
95
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
96
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
97
Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3
98
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10
99
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ UYGULAMALAR, Saati :22
100
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3
101
Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3
BİLİMSEL KİTAP :
1
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri
Yazarlar : DURAN HÜSEYİN,BOZKIR HAMZA