1 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
2 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
3 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : STAJ, Saati :2 |
4 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :2 |
5 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
6 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
7 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
8 | Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Saati :5 |
9 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
10 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
11 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :2 |
12 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
13 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
14 | Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
15 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
16 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
17 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
18 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
19 | Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
20 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : BESLENME VE DİYET, Saati :3 |
21 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
22 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
23 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ 1, Saati :3 |
24 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
25 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :2 |
26 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :2 |
27 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
28 | Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
29 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
30 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :4 |
31 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
32 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
33 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3 |
34 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
35 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
36 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2 |
37 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
38 | Yil :2018-2019 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ UYGULAMASI, Saati :10 |
39 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
40 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
41 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :4 |
42 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Saati :3 |
43 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
44 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
45 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3 |
46 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
47 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
48 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2 |
49 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
50 | Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ UYGULAMASI, Saati :10 |
51 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
52 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
53 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
54 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3 |
55 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
56 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
57 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : YAĞ ANALİZLERİ, Saati :3 |
58 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
59 | Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ UYGULAMASI, Saati :22 |
60 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
61 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
62 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
63 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
64 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
65 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3 |
66 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMA ALANLARI, Saati :3 |
67 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
68 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
69 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE 1, Saati :3 |
70 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI, Saati :2 |
71 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2 |
72 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ EĞİTİMİ, Saati :8 |
73 | Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : İŞYERİ UYGULAMASI, Saati :22 |
74 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : BESLENME VE DİYET, Saati :2 |
75 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
76 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : BİYOLOJİ, Saati :3 |
77 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : KALİTE SİSTEMLERİ VE YÖNETİMİ, Saati :3 |
78 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :8 |
79 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ UYGULAMALAR, Saati :22 |
80 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİNDE KALİTE, Saati :3 |
81 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
82 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
83 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
84 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
85 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3 |
86 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
87 | Yil :2014-2015 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI, Saati :2 |
88 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : BESLENME VE DİYET, Saati :2 |
89 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
90 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİNDE KALİTE, Saati :3 |
91 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : KALİTE SİSTEMLERİ VE YÖNETİMİ, Saati :3 |
92 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10 |
93 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ UYGULAMALAR, Saati :22 |
94 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİNDE KALİTE, Saati :3 |
95 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
96 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
97 | Yil :2013-2014 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
98 | Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEK EĞİTİMİ, Saati :10 |
99 | Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MESLEKİ UYGULAMALAR, Saati :22 |
100 | Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ, Saati :3 |
101 | Yil :2012-2013 , Dil : Türkçe , Adı : TAHIL TEKNOLOJİSİ, Saati :3 |
İletişim
hduran@subu.edu.tr(264) 616 07 93